Header Ads

iulia logo design

Trei teme wordpress pentru magazin online - iunie 2014

Papirus

Papirus este o temă pentru Wordpress modernă și profesională extrem de personalizabilă. Designul elegant este perfect pentru retailer online, companie sau un site de portofoliu, având șablonul One Page inclus.
papirus wordpress theme
Pentru prima pagină se pot utiliza pur și simplu una din pagina template-uri care sunt incluse sau prin drag-and-drop se poate modifica după bunul plac, folosind Visual Composer. Tot prin plugin-ul Visual Composer poate fi personalizată orice altă pagină a site-ului. Acest plugin (în valoare de 30 $) este inclus în pachetul Papirus.
Tema Papirus dispune de mai multe template-uri pentru pagini, astfel încât tema poate fi adaptată afacerii sau profilului site-ului.
Pachetul temei include, de asemenea, multe plugin-uri premium necesare pentru un magazin online:
Woocommerce Catalog Mode by XtensionPress (premium)
WooCommerce Product Enquiry by XtensionPress (premium)
WooCommerce Product Quotation by XtensionPress (premium)
WooCommerce Quick View by XtensionPress (premium)
Kodda Mega Menu (premium)
YITH WooCommerce Wishlist (gratuit)
Mailchimp for Wordpress Lite (gratuit)
Ninja Form (gratuit)
margaretha wordpress theme

Margaretha

O temă WooCommerce, premium, multifuncțională care se adaptează și arată perfect pe orice dispozitiv, fie că este telefon mobil, tabletă sau computer.
Site-ul realizat cu tema Margaretha poate fi foarte ușor personalizat după bunul plac prin metoda drag-and-drop.
Numărul de coloane poate fi modificat de la 1 până la 4 coloane pe pagina principală.
Imaginile produselor dispun de posibilitatea de zoom sau zoom și comparație între două produse.
Tema Margaretha este SEO friendly, asigurând o bună poziționare a site-ului în motoarele de căutare.
Poate fi foarte ușor tradusă în orice limbă acceptând fișierele te tip .po fiind compatibilă cu pluginurile WordPress Multilingual.


Oxygen


 oxygen theme

Dacă ai nevoie de o temă WooCommerce, special concepută pentru site-uri de cumpărături online, ușor de personalizat și cu o mulțime de opțiuni în panoul de control, atunci Oxygen poate fi tema perfectă pentru un magazin online atractiv.
Se pot schimba fără niciun efort caracterele, setările pentru pagini sau aranjamentul în pagină, datorită pluginului Visual Composer.
Se potrivește perfect pe orice dispozitiv, imaginile și textul păstrându-și calitățile indiferent de terminalul de pe care este vizualizat site-ul (telefon, tabletă sau PC).

Dispune de un modul quick view prin care produsele pot fi vizualizate rapid.
Pagina de contact este prevăzută cu hartă, prin care utilizatorul poate schimba modul de vizualizare - satelit, streetview sau hibrid.


Un comentariu:

  1. Toate temele sunt excelente. Aș dori să sugereze o altă temă "JewelUX", care are caracteristici uimitoare cum ar fi: Complet receptiva, nelimitate Tema Culori, 10+ In-a construit personalizat Widget, Import & Export Option, Suport premium, WooCommerce v2.5.x Compatibil, Newsletter (MailPeot ) Sprijinit. Este creat pentru legate de bijuterii magazin online. Verificați: https://goo.gl/JpWKMe

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.