Header Ads

iulia logo design

10 site-uri de unde poți descărca gratuit imagini la calitate înaltă

Să găsești imaginea potrivită pentru un proiect sau articol, care să fie și de înaltă calitate, dar mai ales gratuită nu este chiar o sarcină ușoară cum s-ar putea crede. Pro Blog Tips îți sare în ajutor cu o listă de zece site-ri de pe care poți descărca gratuit imagini de înaltă calitate, care pot fi folosite atât pentru uz personal, dar și comercial.
Pentru a evita orice fel de probleme, este recomandat totuși să verificați licențele și condițiile înainte de a utiliza vreo imagine.
free image site

Pixabay

http://pixabay.com
Pixabay este unul dintre cele mai populare site-uri unde găsești mii de imagini pe care poți să le folosești gratuit. Imaginile Pixabay pot fi folosite și pentru scopuri comerciale, fără a cere permisiune. Toate imaginile de pe Pixabay sunt la liber de drepturi de autor și sunt publicate sub licența Creative Commons.
Imaginile pot fi folosite după bunul plac al fiecăruia: copiate, modificate sau distribuite în scopuri comerciale. Pixabay oferă, de asemenea, gratuit imagini vectoriale și cliparts.

Free Images (cunoscut ca și SXC)

http://www.freeimages.com/
Stock Exchange sau SXC.hu este o comunitate a dependenților de fotografie, care își oferă gratuit lucrările lor celor care au nevoie de ele. Aici poți găsi o gamă largă de fotografii de înaltă calitate, realizate de fotografi din întreaga lume.

Public Domain Archive

http://publicdomainarchive.com/
Dacă ai nevoie de imagini de înaltă rezoluție, gratuite, pentru uz comercial sau personal, Public Domain Archive este locul potrivit în care să cauți. Aici găsești o colecție peste 12.000 de imagini, toate gratuite și distribuite sub licență Creative Commons.
Imaginile sunt împărțite în trei mari categorii - moderne, zi de zi și vintage.

Un Splash

http://unsplash.com/
Pe UnSpalsh găsești imagini de înaltă rezoluție, aflate sub licență Creative Commons. Imaginile sunt 100% gratuite și poți să faci ce vrei cu ele. Unsplash oferă 10 fotografii noi la fiecare 10 zile.

Pic Jumbo

http://picjumbo.com/
Imaginile distribuite pe PicJumbo sunt gratuite, pentru uz comercial sau personal. Imaginile sunt împărțite pe diverse categorii, pentru a găsi mai ușor ce ai nevoie:
Abstract
Animale
Arhitectură
Modă
Alimente
Natură
Oameni
Luminile Soarelui
Tehnologie
Lucruri
Diverse
Nuntă

Free Range Stock 

http://freerangestock.com/
Chiar dacă imaginile sunt gratuite pentru a fi descărcate și folosite, trebuie să te înregistrezi gratuit pentru a descărca imaginile de înaltă rezoluție. Toate imaginile găzduite pe Free Range Stock au rezoluții începând cu 2400x1600 și pot fi folosite pentru proiecte de design comerciale sau personale.

Free Big Pictures

http://freebigpictures.com/
Dacă vrei imagini imagini de înaltă rezoluție, încearcă și Free Big Pictures. Site-ul oferă imagini de înaltă rezoluție de până la 3600x2410 pixeli la 300 dpi, care sunt ideale pentru imprimare.
Site-ul oferă fotografii inspirate de natură și toate imaginile sunt clasificate în 18 categorii diferite - munți, flori, păduri, copaci, toamna, iarna, apusuri de soare, nori, lacuri și multe altele.
Toate imaginile au fost făcute cu ajutorul unui aparat foto de 10 megapixeli Nikon D40X SLR. Chiar dacă imaginile sunt distribuite gratuit, politica site-ului te obligă, totuși, la postarea unui link de credit pentru utilizarea imaginii.

Open Photo

http://openphoto.net
Proiectul Open Photo este o platformă de partajare foto care oferă imagini gratuit sub licență Creative Commons.
Site-ul are diferite imagini clasificate în 26 categorii majore și dispune de o secțiune nouă pentru cea mai recentă imagine.

Gratisography

http://www.gratisography.com/
Site-ul nu are nici o imaginile împărțite pe categorii, dar oferă unele dintre cele mai bune și de înaltă rezoluție imagini. Toate imaginile sunt super-înaltă rezoluție și mari în dimensiuni, atunci când sunt descărcate.
Fotografiile găzduite pe site-ul web sunt făcute de către Ryan McGuire și sunt gratuite pentru uz comercial și nu au nici un fel de restricții privind drepturile de autor.

I M Creator

http://imcreator.com/free
Site-ul ofera mai mult de 1.000 de imagini gratuite în diferite categorii. De asemenea, web-designerii pot găsi diverse șabloane, butoane, sau elemente grafice pentru site-uri.

Un comentariu:

Un produs Blogger.